
Gelukkig vindt iedereen die hier vies.
Wat maakt nu dat die erin moeten? Smaak? Knapperigheid?
Mjammjam, pijnboompitten. Jammer dat ze duur zijn.Mara schreef:Die salade ziet er verrukkelijk uit, op de pijnboompitten na![]()
Gelukkig vindt iedereen die hier vies.
Wat maakt nu dat die erin moeten? Smaak? Knapperigheid?
Het was trouwens inderdaad verrukkelijk. Ik had nog even croutons gebakken (3 witte boterhammen zonder korst in reepjes bakken in 4 eetlepels olijfolie met een half gesnipperd teentje knoflook). Ook hadden we er nog crema di balsamico (is dat balsamicosiroop?) (in ieder geval deze: http://webwinkel.ah.nl/process?search_p ... ules.build) overheen gedruppeld. Heerlijk!Mara schreef:Die salade ziet er verrukkelijk uit, op de pijnboompitten na![]()
Gelukkig vindt iedereen die hier vies.
Wat maakt nu dat die erin moeten? Smaak? Knapperigheid?
Hebben jullie ze gekocht?refo schreef:Zaterdag was er in Gouda een mango-boot aangespoeld, zo leek het.
Op de markt was er in ieder geval een mega-aanbod.
6 stuks voor 2,50.
Eentje was er helemaal rot, dus resteerden er vijf.henriët schreef:Hebben jullie ze gekocht?refo schreef:Zaterdag was er in Gouda een mango-boot aangespoeld, zo leek het.
Op de markt was er in ieder geval een mega-aanbod.
6 stuks voor 2,50.
Wat ga je er mee doen?
ah ok, lekker zo'n fruit salade.refo schreef:Eentje was er helemaal rot, dus resteerden er vijf.henriët schreef:Hebben jullie ze gekocht?refo schreef:Zaterdag was er in Gouda een mango-boot aangespoeld, zo leek het.
Op de markt was er in ieder geval een mega-aanbod.
6 stuks voor 2,50.
Wat ga je er mee doen?
Drie heb ik er opgesneden in een enorme fruit-salade. Samen met een cantaloupemeloen, een ananas en een rits nectarines. Dat was met die hitte wel lekker.
Zondagavond nog 1 erbij gesneden omdat 1 van de gezinsleden geen meloen en ananas lust en de verhouding wat scheef ging.
En vanavond nummer 6 soldaat gemaakt.
Dus ze zijn op.
moet je even op de site van ah kijken..Schemerlichtje schreef:Nog even afwachten, verrassing.
Heeft er iemand nog een goed recept met spinazie a la creme en paprika?
uitje fruiten, evt gesnipperd teentje knoflook meebakken, paprika meebakken, champignons bakken. Spekjes uitbakken (ik doe dat in een aparte pan, om het vet eruit te kunnen laten). Spinazie a la creme opwarmen. Pasta koken. De hele boel door elkaar roeren.henriët schreef:moet je even op de site van ah kijken..Schemerlichtje schreef:Nog even afwachten, verrassing.
Heeft er iemand nog een goed recept met spinazie a la creme en paprika?