Van die verse.Zita schreef:Als het een ammonialucht heeft, zou ik het niet meer wagen. Maar een brie die nog netjes in de witte korst zit, kun je gewoon opeten. Was het verse of voorverpakte? Voorverpakt blijft heel lang houdbaar.henriët schreef:10 dagen.. ik durfde het niet, maar weet nu ook niet wat ik er mee moet doen, weggooien wil ik niet.Zita schreef:Als het niet al te veel over de datum is, en het ruikt zoals het hoort te ruiken, en het ziet eruit zoals het eruit hoort te zien, kun je het gerust opeten. Die brie weet zelf niet welke datum er op de wikkel staat.henriët schreef:Had ik in een reclame van die overheerlijke echte brie gekocht, liet ik het liggen tot een moment supréme, wat vanavond was aangebroken,
blijkt ie over de datum te zijn.
En we zouden net gezellig een knus avondje doen mèt brie.
* zie je dat je zulke avonden toch echt voor het weekend houden moet:)
Jean zei al"t Is toch schimmel, dus t kan misschien nog wel".