Re: Oliebollen
Geplaatst: 31 dec 2020, 13:58
MmmmmOrchidee schreef:Best rond hoor
MmmmmOrchidee schreef:Best rond hoor
Ze zijn TE lekker!samanthi schreef:MmmmmOrchidee schreef:Best rond hoor[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/202012 ... cf227a.jpg[/img]
Hahahahaha ik zie het voor meOrchidee schreef:Ze zijn TE lekker!samanthi schreef:MmmmmOrchidee schreef:Best rond hoor[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/202012 ... cf227a.jpg[/img]
As schoonzoon is niet uit de buurt te slaan
Samen " bonden" in ons schuurtjesamanthi schreef:Hahahahaha ik zie het voor meOrchidee schreef:Ze zijn TE lekker!samanthi schreef:MmmmmOrchidee schreef:Best rond hoor[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201231/6b264614ff6694f1417f02440ecf227a.jpg[/img]
As schoonzoon is niet uit de buurt te slaan
Maakt mij niet uit wat ze bij jullie doen.Herman schreef:Waarom zou dit geen goede methode zijn om voeling te houden met de achterban? Een praatje aan de deur van 1,5 minuut kan ik moeilijk als een significante bijdrage aan de besmettingsrisicos zien.Bruna schreef:Ah, ik zie dat het lokaal is bij Philpot en Maanenschijn....Bruna schreef:Contributie gaat toch inmiddels via partijbureau?
Heb begin het jaar al betaald, dus ik wacht af.
Of is het per gemeente verschillend.
Heb ook liever dat ze prioriteit bij andere zaken leggen.
Bah!Mara schreef:Is er iemand hier die met andere smaken durft te experimenteren, of houd je je bij de ouderwetse oliebol?
Ik las dat Italianen schapen- en geitenkaas er in verwerken.
Of mensen doen er peper of gember door.
Rustig maar. Je blijft gewoon baas in je eigen keuken hoor.Mannetje schreef:Bah!Mara schreef:Is er iemand hier die met andere smaken durft te experimenteren, of houd je je bij de ouderwetse oliebol?
Ik las dat Italianen schapen- en geitenkaas er in verwerken.
Of mensen doen er peper of gember door.
Niets mag ook blijven wat het is. Zelfs de traditionele oliebol is niet meer veilig.
Klein beetje traditie mogen we toch wel overhouden hè.Mara schreef:Rustig maar. Je blijft gewoon baas in je eigen keuken hoor.Mannetje schreef:Bah!Mara schreef:Is er iemand hier die met andere smaken durft te experimenteren, of houd je je bij de ouderwetse oliebol?
Ik las dat Italianen schapen- en geitenkaas er in verwerken.
Of mensen doen er peper of gember door.
Niets mag ook blijven wat het is. Zelfs de traditionele oliebol is niet meer veilig.
Ik ben het ermee eens dat je moet afblijven van sommige traditionele etenswaren.
Zoals ook de erwtensoep.
Misschien nog wat gebakken spek toevoegen haha.Dodo schreef:Op de site van het AD staat een recept voor overgebleven oliebollen. Heerlijk met slagroom en honing en eieren, in de oven. Heerlijk, maar niet heus. Je aderen zouden toch dicht slibben van zulk eten...