merel schreef:Klinkt goed Mara!hebben jullie genoeg aan 1 quiche of eet je er nog een salade bij.
Ik merk dat die van mij inmiddels grote hoeveelheden wegwerken de n het zijn nog niet eens tieners

Ik heb een springvorm gebruikt (dus niet zo'n platte quichebodem) en die was tot de rand gevuld, omdat monchou blijkbaar
luchtiger is en beter meerijst dan creme fraiche.
Salade was sowieso niet nodig, er zaten 3 bosjes raapstelen in, plus een uitje, half bosje peterselie en de tuinerwtjes.
Ik heb zelfs nog een puntje over voor mijn schoonvader, zo voedzaam was het.
Wij zijn niet van die grote eters denk ik.
Ik zag mensen in het restaurant die een voor- hoofd- en nagerecht bestelden en dan nog brood vooraf aten met olijfolie.
In mijn maag past dat echt niet.
Althans, wat beter verspreid over de dag.
En ik heb altijd wel wat toetjes in de koelkast staan, yoghurt, kwark, dus de eventuele gaatjes kunnen nog worden gevuld indien nodig.
