Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [2]
Geplaatst: 13 nov 2010, 19:17
Heerlijk als het wat kouder is (Wij doen er altijd gebakken aardappelen doorheen "Gronings recept")helma schreef:eigengemaakte snert
Heerlijk als het wat kouder is (Wij doen er altijd gebakken aardappelen doorheen "Gronings recept")helma schreef:eigengemaakte snert
huisman schreef:Heerlijk als het wat kouder is (Wij doen er altijd gebakken aardappelen doorheen "Gronings recept")helma schreef:eigengemaakte snert
Yep Lekkerrrrrrrrrrrrr.Orchidee schreef:huisman schreef:Heerlijk als het wat kouder is (Wij doen er altijd gebakken aardappelen doorheen "Gronings recept")helma schreef:eigengemaakte snert![]()
![]()
"GEBAKKEN" aardappels
Aha, hier net ook op. Met worst erin van het 'gemeentevarken'helma schreef:eigengemaakte snert
Nee ik vind de reuk van boerenkool ook niet echt lekker. Alleen die worst, die eten wij ook vandaag samen met geroerde witlof.MarthaMartha schreef:Na mijn schoonzus gebeld te hebben voor het recept bleek het eigenlijk super simpel te zijn.....
aardappelen in de pan, boerenkool erbovenop, rookworst daarop.
25 minuten koken, worst eruit, rest met melk stampen, zakje silvo kruiden voor boerenkool erdoor.... en klaar....
moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf nooit zo weg ben van boerenkool .... maar met die silvo moet het echt lekker zijn.
jullie horen het resultaat wel....
(het ruikt niet echt lekker nu het staat te koken)
wat je kunt doen, t klinkt heel gek, maar het werkt echt, 4 pepermuntjes erbij doen, dan heb je die 'koolstank'niet..!albion schreef:Nee ik vind de reuk van boerenkool ook niet echt lekker. Alleen die worst, die eten wij ook vandaag samen met geroerde witlof.MarthaMartha schreef:Na mijn schoonzus gebeld te hebben voor het recept bleek het eigenlijk super simpel te zijn.....
aardappelen in de pan, boerenkool erbovenop, rookworst daarop.
25 minuten koken, worst eruit, rest met melk stampen, zakje silvo kruiden voor boerenkool erdoor.... en klaar....
moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf nooit zo weg ben van boerenkool .... maar met die silvo moet het echt lekker zijn.
jullie horen het resultaat wel....
(het ruikt niet echt lekker nu het staat te koken)
barst die rookworst dan niet openMarthaMartha schreef:Na mijn schoonzus gebeld te hebben voor het recept bleek het eigenlijk super simpel te zijn.....
aardappelen in de pan, boerenkool erbovenop, rookworst daarop.
25 minuten koken, worst eruit, rest met melk stampen, zakje silvo kruiden voor boerenkool erdoor.... en klaar....
moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf nooit zo weg ben van boerenkool .... maar met die silvo moet het echt lekker zijn.
jullie horen het resultaat wel....
(het ruikt niet echt lekker nu het staat te koken)
Geldt dat voor spruitjes ook ?henriët schreef:wat je kunt doen, t klinkt heel gek, maar het werkt echt, 4 pepermuntjes erbij doen, dan heb je die 'koolstank'niet..!albion schreef:Nee ik vind de reuk van boerenkool ook niet echt lekker. Alleen die worst, die eten wij ook vandaag samen met geroerde witlof.MarthaMartha schreef:Na mijn schoonzus gebeld te hebben voor het recept bleek het eigenlijk super simpel te zijn.....
aardappelen in de pan, boerenkool erbovenop, rookworst daarop.
25 minuten koken, worst eruit, rest met melk stampen, zakje silvo kruiden voor boerenkool erdoor.... en klaar....
moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf nooit zo weg ben van boerenkool .... maar met die silvo moet het echt lekker zijn.
jullie horen het resultaat wel....
(het ruikt niet echt lekker nu het staat te koken)
Je proeft r in je eten niets van.