merel schreef:
Nee, wij zijn niet dol op varkensvlees. Af en toe spekjes of wordt, maar meer niet.
Een knapperig gebakken karbonaadje of op zondag een varkenshaasje, gaat er hier wel goed in.
En bij krootjes een gegrild speklapje, jammie.
merel schreef:Vislasagne klinkt goed! Houd mij aanbevolen voor het recept.
Het recept is voor 4 personen dus je zult de hoeveelheden even moeten aanpassen denk ik.
300 gr lasagne bladen
rode, groene en gele paprika, in blokjes
2 blikjes tonijn op water, uitgelekt
1 blikje ansjovisfilets, uitgelekt, in stukjes
2 potten of 1 fles pastasaus
1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd
100 gram geraspte belegen kaas
Voor de komkommersalade:
1 komkommer in dunne plakjes
1 eetl mayonaise
3 eetl griekse yoghurt
1 eetl citroensap
2 eetl gehakte dille
Leg 1/3 van de lasagnebladen op de bodem van een ingevette schaal. Meng de paprikablokjes, tonijn en ansjovis met de pastasaus.
Schep 1/3 van deze saus over de lasagnebladen.
Herhaal deze laagjes tweemaal.
Verdeel de cherrytomaatjes met de snijzijde naar boven over de bovenste laag saus. Verdeel de kaas erover en zet de lasagne ong
20 minuten in een voorverwarmde oven 200 graden. (mij lijkt dat een beetje te kort, ik laat hem 30 min staan meestal)
Meng intussen de komkommerplakjes met mayo, yoghurt, citroensap, dille, zout en peper.
Supermakkelijk dus.
