Pagina 98 van 458
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 14 feb 2015, 17:27
door Zita
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 14 feb 2015, 17:55
door Dipper
Kaasfondue
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 14 feb 2015, 19:28
door Orchidee
Friet

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 14 feb 2015, 21:58
door Mara
Ik heb zo'n papyrus-zakje van Maggi geprobeerd.
Maar het blijft bij één keer, op aanraden van het gezin.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 14 feb 2015, 22:40
door Dodo
Mara schreef:Ik heb zo'n papyrus-zakje van Maggi geprobeerd.
Maar het blijft bij één keer, op aanraden van het gezin.

De reclame was prachtig

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 12:36
door Mara
Dodo schreef:Mara schreef:Ik heb zo'n papyrus-zakje van Maggi geprobeerd.
Maar het blijft bij één keer, op aanraden van het gezin.

De reclame was prachtig

De belofte is dat het sappige malse kipfilet zou zijn, maar het is toch droog.
Ook moet je gokken hoe lang het nu precies moet bakken.
Ze geven op: tweemaal 8 - 10 minuten, maar het ligt aan de dikte van de filet en kip moet natuurlijk door en door gaar zijn.
Voor 4 filets heb je een hele grote koekenpan nodig (30cm doorsnee) anders passen ze er niet in, je moet ze nl plat slaan als je het
papiertje erom heen hebt, daardoor nemen ze meer oppervlakte in beslag.
Ook de smaak valt tegen, het korstje is wel lekker, maar binnenin smaakt het gewoon flauw.
Ik denk dat dit maar kort in de winkels zal liggen.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 12:48
door Orchidee
Ik denk dat "kip-braadstomen" beter is?
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 14:20
door Mara
Orchidee schreef:Ik denk dat "kip-braadstomen" beter is?
Ik vind kipfilet een lastig stukje vlees, het is al snel te droog.
Ik heb het braadstomen wel eens geprobeerd, met zalm en creme fraiche en dat was heel lekker.

Maar niet met kipfilet.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 14:38
door Orchidee
Je zou eens "dijfilet" kunnen proberen, is wel meer werk om schoon te maken maar het vlees zelf is heerlijk!

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 14:43
door Mara
Orchidee schreef:Je zou eens "dijfilet" kunnen proberen, is wel meer werk om schoon te maken maar het vlees zelf is heerlijk!

Het lekkerst vinden wij een hele kip, eerst rondom aanbraden en dan in de oven.
Goed gekruid en een citroentje in haar buikje.
Geeft ook heerlijke jus dan.
Echt een zondagse maaltijd.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 14:45
door Zita
Orchidee schreef:Je zou eens "dijfilet" kunnen proberen, is wel meer werk om schoon te maken maar het vlees zelf is heerlijk!

Ik heb zo'n enorme hekel aan vlees dat je nog moet uitbenen als het al op je bord ligt.
Vanavond eet ik vegetarische lasagne, denk ik. Ik heb geen puf om de vriezer in te duiken op zoek naar gehakt.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 14:54
door Orchidee
Nee, je moet het voordat je het bereid schoonmaken, (vind ik)
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 15:50
door Mara
Maar botten en graten geven wel de smaak, net als de vetrandjes.
Dus ik verwijder dit pas na het bereiden.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 15:52
door Orchidee
Iemand nog een lekker "vernieuwend" nasi en/of bamirecept?
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 16 feb 2015, 17:40
door Dipper
Maak dan eens nasi lemak op z'n Maleis, kan ik zeker aanbevelen. Heb me ooit ongeveer hierop gericht:
http://allrecipes.com/recipe/malaysian-nasi-lemak/