Als het maar van Unox is, dé soepmakers van huis uit!Bert Mulder schreef:Nee, het ging juist goed.Vagari schreef:Hahaha, zo lijkt het net alsof er daar iets vreselijk fout ging.Bert Mulder schreef:snert
De snert was echt lekker.
Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
© -DIA- 33.965 || ©Dianthus »since 03.10.2008«
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
De erwtensoep van Unox is qua eten wat de Telegraaf is qua nieuws.-DIA- schreef:Als het maar van Unox is, dé soepmakers van huis uit!
Gericht op sensatie, zonder diepgang. Met zout en kruiden vermomde troep.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
We zijn het roerend eens met elkaar. Met enige weemoed denk ik terug aan de erwtensoep die mijn oma maakte. Geweldig, daarbij vergeleken ril je van zo'n blik Unox met plastic worst.WimA schreef:De erwtensoep van Unox is qua eten wat de Telegraaf is qua nieuws.-DIA- schreef:Als het maar van Unox is, dé soepmakers van huis uit!
Gericht op sensatie, zonder diepgang. Met zout en kruiden vermomde troep.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
En hoe lang is het geleden dat jullie snert uit zo'n Unoxblik hebben gegeten?Mister schreef:We zijn het roerend eens met elkaar. Met enige weemoed denk ik terug aan de erwtensoep die mijn oma maakte. Geweldig, daarbij vergeleken ril je van zo'n blik Unox met plastic worst.WimA schreef:De erwtensoep van Unox is qua eten wat de Telegraaf is qua nieuws.-DIA- schreef:Als het maar van Unox is, dé soepmakers van huis uit!
Gericht op sensatie, zonder diepgang. Met zout en kruiden vermomde troep.
Ik vind nu juist de erwtensoep van Unox wel een acceptabel alternatief.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Ik maak elk jaar een pan snert, alleen, er zijn steeds minder liefhebbers voor.Mister schreef:We zijn het roerend eens met elkaar. Met enige weemoed denk ik terug aan de erwtensoep die mijn oma maakte. Geweldig, daarbij vergeleken ril je van zo'n blik Unox met plastic worst.WimA schreef:De erwtensoep van Unox is qua eten wat de Telegraaf is qua nieuws.-DIA- schreef:Als het maar van Unox is, dé soepmakers van huis uit!
Gericht op sensatie, zonder diepgang. Met zout en kruiden vermomde troep.
De jongere generatie lust het niet.
En je kunt geen klein pannetje maken (tenminste, ik niet)
Als ik de ingrediënten lees op een blik of zak soep, denk ik, brrrr, wie eet dit en waarom.
Het is zo eenvoudig om zelf een pannetje kippen- of tomatensoep te maken.
Of een vegetarisch groentensoepje.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geef een euro meer uit en koop dan een ingevroren pak bij een ouderwetse slager!eilander schreef:En hoe lang is het geleden dat jullie snert uit zo'n Unoxblik hebben gegeten?Mister schreef:We zijn het roerend eens met elkaar. Met enige weemoed denk ik terug aan de erwtensoep die mijn oma maakte. Geweldig, daarbij vergeleken ril je van zo'n blik Unox met plastic worst.WimA schreef:De erwtensoep van Unox is qua eten wat de Telegraaf is qua nieuws.-DIA- schreef:Als het maar van Unox is, dé soepmakers van huis uit!
Gericht op sensatie, zonder diepgang. Met zout en kruiden vermomde troep.
Ik vind nu juist de erwtensoep van Unox wel een acceptabel alternatief.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Dat was mijn vraag eigenlijk niet, en die euro het probleem niet 
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Okay, dan gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat ik ooit, heeeeeel lang geleden en klein kopje snert uit blik heb gegeten en ik vond het zo vies.eilander schreef:Dat was mijn vraag eigenlijk niet, en die euro het probleem niet
Ik mocht het niet zeggen van tante, die werd boos op mij.
Ik noemde het nl. anders toen.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Niet lang hoor. Ik weet niet precies wat je bedoeld met 'acceptabel' maar ik heb niet willen zeggen dat het niet lekker is. Integendeel zelfs.eilander schreef:En hoe lang is het geleden dat jullie snert uit zo'n Unoxblik hebben gegeten?Mister schreef:We zijn het roerend eens met elkaar. Met enige weemoed denk ik terug aan de erwtensoep die mijn oma maakte. Geweldig, daarbij vergeleken ril je van zo'n blik Unox met plastic worst.WimA schreef:De erwtensoep van Unox is qua eten wat de Telegraaf is qua nieuws.-DIA- schreef:Als het maar van Unox is, dé soepmakers van huis uit!
Gericht op sensatie, zonder diepgang. Met zout en kruiden vermomde troep.
Ik vind nu juist de erwtensoep van Unox wel een acceptabel alternatief.
- Dodo
- Berichten: 5899
- Lid geworden op: 15 jun 2013, 15:40
- Locatie: dodo.refoforum@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Wij eten weinig zout, en dan is bliksoep snel te zout. En eigengemaakt blijft gewoon het lekkerst. En je weet wat er in zit.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Gehaktbal, gekookte aardappelen en een mix van verschillende groenten (gestoomd).
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Strooien jullie "halvazout" of gebruik je gewone keukenzout, maar dan minder?Dodo schreef:Wij eten weinig zout, en dan is bliksoep snel te zout. En eigengemaakt blijft gewoon het lekkerst. En je weet wat er in zit.
Heb jij een stoompan Lassie?Lassie schreef:Gehaktbal, gekookte aardappelen en een mix van verschillende groenten (gestoomd).
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Nee een stoommandje. Althans ik hoop dat ik die nog heb 
- Dodo
- Berichten: 5899
- Lid geworden op: 15 jun 2013, 15:40
- Locatie: dodo.refoforum@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Minder zout. Sowieso niets over groente en aardappels, weinig over vlees. Wel andere smaakmakers, sambal, ui, kruiden etc. Ik weet van thuis uit niet anders.
Voor mijn man is het soms lastig, hij moet vaak kaas proeven voor zijn werk en die vindt hij dan soms te zout terwijl dat eigenlijk niet zo is.
Voor mijn man is het soms lastig, hij moet vaak kaas proeven voor zijn werk en die vindt hij dan soms te zout terwijl dat eigenlijk niet zo is.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Ja, anders wordt het toch kokenLassie schreef:Nee een stoommandje. Althans ik hoop dat ik die nog heb
Maar mijn vraag is dan, stoom je de groenten net zo lang als je deze zou koken?
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon