Extra aandacht aan de dier misschienTiberius schreef:Ik zie het verband nog niet, denk ik.Geytenbeekje schreef:Nee, ik wilde vandaag geen vlees eten omdat het dierendag is.
Maar goed denk dat er maar weinig of geen vegetariërs zijn in refoland.
Extra aandacht aan de dier misschienTiberius schreef:Ik zie het verband nog niet, denk ik.Geytenbeekje schreef:Nee, ik wilde vandaag geen vlees eten omdat het dierendag is.
Extra aandacht = meer vlees. Toch?Geytenbeekje schreef:Extra aandacht aan de dier misschien
Durf ik niet te zeggen; ik niet in ieder geval.Geytenbeekje schreef:Maar goed denk dat er maar weinig of geen vegetariërs zijn in refoland.
Ik wil het op den duur wel worden eigenlijks...Tiberius schreef:Extra aandacht = meer vlees. Toch?Geytenbeekje schreef:Extra aandacht aan de dier misschien
Durf ik niet te zeggen; ik niet in ieder geval.Geytenbeekje schreef:Maar goed denk dat er maar weinig of geen vegetariërs zijn in refoland.
Die van dat komplete pakket? Ik ben dol op pastinaak (in stoofschotels) maar vond die soep eveneens niet zo lekker.merel schreef: Afgelopen week heb ik pastinaaksoep gemaakt, maar dat was geen succes.
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... l-preisoepmerel schreef:mara is de aardappelprei soep wel lekker.? Hoe maak jet het?
Minder favoriet vind ik iets anders, dat heb ik ook met macaroni. Ik eet het wel mee, maar ik zal het nooit zelf klaarmaken als ik alleen zou zijn.merel schreef:Dat betekent ook dat manlief en ik ook wel eens dingen eten die voor ons minder favoriet zijn. Voor mij spruiten en witlof. Voor manlief tuinbonen en macaroni.
Dat is allang weer achterhaald!merel schreef:Beter voor het milieu en een lager risico op diverse vormen van kanker, waaronder darmkanker.
Nou ja, als je bedenkt dat Domino's nu adverteert met pizza's in de smaak boerenkool met worst...merel schreef:Vanavond boerenkool met worst. Ik had er vorige week met boodschappen doen eigenlijk geen rekening mee gehouden dat het zo warm zou worden. Gisteren had ik ook al rode kool met stoofperen en zelfgemaakte appelmoes.
In principe kun je alles op zo'n pizzabodem mikken.Hendrikus schreef:Nou ja, als je bedenkt dat Domino's nu adverteert met pizza's in de smaak boerenkool met worst...merel schreef:Vanavond boerenkool met worst. Ik had er vorige week met boodschappen doen eigenlijk geen rekening mee gehouden dat het zo warm zou worden. Gisteren had ik ook al rode kool met stoofperen en zelfgemaakte appelmoes.
Sowieso gruwen de Italianen van die volgepakte pizza's, ongeacht de topping. Pizza is street food, je eet 'm bij voorkeur dubbelgeklapt, al lopend, en er moet volgens de kenners weinig méér op zitten dan tomatensaus. Een pizza bianca (witte pizza) is zelfs niets meer dan een dun gebakken deeg met olijfolie en zeezout.Mara schreef:In principe kun je alles op zo'n pizzabodem mikken.Hendrikus schreef:Nou ja, als je bedenkt dat Domino's nu adverteert met pizza's in de smaak boerenkool met worst...merel schreef:Vanavond boerenkool met worst. Ik had er vorige week met boodschappen doen eigenlijk geen rekening mee gehouden dat het zo warm zou worden. Gisteren had ik ook al rode kool met stoofperen en zelfgemaakte appelmoes.
Ik las dat de Italianen gruwen van het gegeven dat men in Holland graag ananas op de pizza wil.
In het foldertje van de Lidl zag ik dat ze daar zuurkoolkroketten hebben. Wat grappig, lijkt me best lekker.