Airfryer! ideaal, doen wij toch ook haast iedere week wel een keer aanmerel schreef: Geen frituur zou ik toch wel erg jammer vinden. Een keer in de week snacken vind ik toch wel erg lekker.
Kan vaak ook in de oven, is ook fijn
Airfryer! ideaal, doen wij toch ook haast iedere week wel een keer aanmerel schreef: Geen frituur zou ik toch wel erg jammer vinden. Een keer in de week snacken vind ik toch wel erg lekker.
Ik vind het ook jammer, maar mijn gal vindt het zo een stuk beter (ivm galstenen). En mijn nachtrust heb ik ook weer terug. En dat is het mij toch wel waard.Bertiel schreef:Airfryer! ideaal, doen wij toch ook haast iedere week wel een keer aanmerel schreef: Geen frituur zou ik toch wel erg jammer vinden. Een keer in de week snacken vind ik toch wel erg lekker.
Kan vaak ook in de oven, is ook fijn
Daar heb ik dan weer geen ervaring mee. Maar Bertiel leest er een boek over, zag ik ergens. Wellicht staat er wat in?merel schreef:Bij maagzuur tijdens zwangerschappen raadt men ook warme melk of vanille vla aan.Ad Anker schreef:Ik vind het ook smerig. Toen ik veelvuldig nachtdiensten had, kreeg ik ook wel eens het zuur. Neus dicht, en doorslikken. Het helpt als een trein. Logisch, het neutraliseert het zuur.Tiberius schreef:Warme melk? Ik moet er niet aan denken; dat wordt overgeven ben ik bang.Ad Anker schreef: Ik hou het echt bij de beker warme melk, vooral 's nachts. Al die andere rommel... Vooral als het incidenteel en herleidbaar is.
Een airfryer heb ik afgelopen week geopperd toen onze frituurpan kapot ging. Mijn man wil niet overstag. Soms maak ik een salade bij de patat en dan verklaren hij en de kinderen mij voor gek. Snacken is snacken.JvW schreef:Ik vind het ook jammer, maar mijn gal vindt het zo een stuk beter (ivm galstenen). En mijn nachtrust heb ik ook weer terug. En dat is het mij toch wel waard.Bertiel schreef:Airfryer! ideaal, doen wij toch ook haast iedere week wel een keer aanmerel schreef: Geen frituur zou ik toch wel erg jammer vinden. Een keer in de week snacken vind ik toch wel erg lekker.
Kan vaak ook in de oven, is ook fijn
Soms zegt hij dingen die te kort door de bocht zijn, om weinig/slecht te onderbouwen, bijv. zijn tempokeuzes, en zijn pedaalspel met slechts de voetpunten.Henk J schreef:Koopman heeft een heldere en onderbouwde visie op barokmuziek, daar is wel kritiek op ja, of beter gezegd mensen hebben een andere mening. Maar je kunt niet ontkennen dat het een vakman pur sang is. Alhoewel ik ook niet alles mooi vind van Ton, mijn kameraad die bij hem studeert trouwens ook niet.Johann Gottfried Walther schreef: Hm er is ook wel kritiek op hem, en terecht.
Wij ook niet.merel schreef: Een airfryer heb ik afgelopen week geopperd toen onze frituurpan kapot ging. Mijn man wil niet overstag.
Niet perse meer toch, maar ook niet echt minder. Minder vet, maar meer suiker. Tja, je moet ergens de knapperigheid vandaan halen.Mara schreef:Wij ook niet.merel schreef: Een airfryer heb ik afgelopen week geopperd toen onze frituurpan kapot ging. Mijn man wil niet overstag.
Wist je trouwens dat airfryerpatat meer koolhydraten bevat, omdat er laagje omheen zit om de patatjes knapperig te houden?
Rennies bevatten calcium- en magnesiumcarbonaat. Het is ongeveer het enige geneesmiddel wat je kunt snappen met wat scheikunde.Ad Anker schreef:Ik vind het ook smerig. Toen ik veelvuldig nachtdiensten had, kreeg ik ook wel eens het zuur. Neus dicht, en doorslikken. Het helpt als een trein. Logisch, het neutraliseert het zuur.Tiberius schreef:Warme melk? Ik moet er niet aan denken; dat wordt overgeven ben ik bang.Ad Anker schreef:Ik hou het echt bij de beker warme melk, vooral 's nachts. Al die andere rommel... Vooral als het incidenteel en herleidbaar is.Tiberius schreef:Kan je niet gewoon een Rennie nemen als je er last van hebt? Of wat minder zwaar eten inderdaad.
Maar het gezonde alternatief is misleidend.Quercus schreef: Niet perse meer toch, maar ook niet echt minder. Minder vet, maar meer suiker. Tja, je moet ergens de knapperigheid vandaan halen.
O ja, suiker wordt grotendeels omgezet in vet door je lichaam.
Bij een zure maag, schepje baksoda erachteraan en je kunt er weer tegenaan;)
Uiteindelijk draait het om muzikaliteit, en dat hoor ik bij Koopman. Overigens speelt hij ook vanuit praktische overwegingen met de punt omdat hij vrij korte benen heeft. En de hak is ook nooit nodig bij Bach of andere barokmuziek. Maar goed, wat mij betreft gebruiken ze hun neus bij het pedaalwerk, als het maar overtuigend klinkt. Ook koopman gebruikt natuurlijk idealiter een groot orgel bij cantates maar dat is vaak niet mogelijk ivm toonhoogte he.Johann Gottfried Walther schreef: Soms zegt hij dingen die te kort door de bocht zijn, om weinig/slecht te onderbouwen, bijv. zijn tempokeuzes, en zijn pedaalspel met slechts de voetpunten.
Je ziet ook zijn halfslachtigheid bij het uitvoeren van Kantates/Passies een kistorgel heeft echt 0,0 met historische uitvoeringspraktijk te maken.
Een actifry is veel beter inderdaad. Die kun je met natuurlijke olie zoals olijfolie gebruiken.Mara schreef:Maar het gezonde alternatief is misleidend.Quercus schreef: Niet perse meer toch, maar ook niet echt minder. Minder vet, maar meer suiker. Tja, je moet ergens de knapperigheid vandaan halen.
O ja, suiker wordt grotendeels omgezet in vet door je lichaam.
Bij een zure maag, schepje baksoda erachteraan en je kunt er weer tegenaan;)
Mensen denken dat het gezonder is, maar voor diabetici betekent het: meer insuline.
Vet is niet persé ongezond.
Als het maar niet te vaak is, en de goede vetten zijn.