Orchidee schreef:Natuurlijk (niet)
Snap het evenmin.
Orchidee schreef:Natuurlijk (niet)
In onze familie ook!Arja schreef:Op zaterdag? Frietjes natuurlijk
Goed te horen! Curry's zijn vaak een leuk opties als je vaker vegetarisch of veganistisch kookt.merel schreef:@ parel Erg lekker! Komt bij ons vaker op het menu. Ik had er ook wat Thaise curry kruiden van j. de boer bij gedaan.
Elke dag! Ik heb in de vriezer wat gewoon brood, maar we eten elke dag eigengebakken vers brood. Heerlijk. Het is bijna geen werk.Johann Gottfried Walther schreef:Iemand van jullie ervaring met een broodbakmachine? En positieve ervaringen? Of zijn er ook wel nadelen? Is het goedkoper dan brood kopen?
Ik hoor het graag.
Het is veel lekkerder. Je zit vlugger vol. Je kunt fijn experimenteren. Net wat @Dodo zegt, het is gauw oud. Maar je kunt ook sneetjes invriezen, dan heb je er geen last van. Brood snijden vergt wel enige oefening. Ik maak zelfs jam met mijn broodbakmachine. Nadeel is wel dat het een grote ding is op je aanrecht. Neemt veel ruimte in beslag.Johann Gottfried Walther schreef:Iemand van jullie ervaring met een broodbakmachine? En positieve ervaringen? Of zijn er ook wel nadelen? Is het goedkoper dan brood kopen?
Ik hoor het graag.
Wij hebben 'm in de schuur staan. Je mist de verse broodlucht 's morgens, maar ook de vetaanslag.Susan schreef:Het is veel lekkerder. Je zit vlugger vol. Je kunt fijn experimenteren. Net wat @Dodo zegt, het is gauw oud. Maar je kunt ook sneetjes invriezen, dan heb je er geen last van. Brood snijden vergt wel enige oefening. Ik maak zelfs jam met mijn broodbakmachine. Nadeel is wel dat het een grote ding is op je aanrecht. Neemt veel ruimte in beslag.Johann Gottfried Walther schreef:Iemand van jullie ervaring met een broodbakmachine? En positieve ervaringen? Of zijn er ook wel nadelen? Is het goedkoper dan brood kopen?
Ik hoor het graag.
Ja dat schijnt te moeten vanwege de werking van de gist.merel schreef:Voegen jullie ook allemaal suiker en of honing toe aan het brood? Ik bedroef mij erover dat o.a. bijna geen brood zonder suiker te koop is. Nu ben ik zeker niet tegen suiker, maar voor mijn gevoel hoort suiker in snoep, koek, taart en zoet broodbeleg. Niet in brood, vleeswaren, muesli, beschuit, mayonaise etc.
Wij eten vanavond gekookte aardappeltjes, sudderlappen en gekookte prei. De kinderen hebben dat pas bij oma gegeten en waren dolenthousiast hierover.
Toch noemt het Diabetesfonds suiker een broodverbeteraar, lees ik netDodo schreef:In brood hoort inderdaad suiker, als voeding voor de gist. Maar het is niet veel.