Jazeker, maar dan moet je pizzabodem nemen (of bladerdeeg) en dan is het een plaattaart.Nathanaël schreef:
Kan het overigens ook zonder boerenkool of bloemkool? Dus gewoon alleen spekjes en rookworst. Lijkt me ook lekker
Maar wel beetje saai zo.
Jazeker, maar dan moet je pizzabodem nemen (of bladerdeeg) en dan is het een plaattaart.Nathanaël schreef:
Kan het overigens ook zonder boerenkool of bloemkool? Dus gewoon alleen spekjes en rookworst. Lijkt me ook lekker
Haha, het was een grapje. Overigens zijn er genoeg recepten voor vleespastei, vooral uit de Engelse keuken. Maar dat zijn toch vooral de dingen van vroegerMara schreef:Jazeker, maar dan moet je pizzabodem nemen (of bladerdeeg) en dan is het een plaattaart.Nathanaël schreef:
Kan het overigens ook zonder boerenkool of bloemkool? Dus gewoon alleen spekjes en rookworst. Lijkt me ook lekker
Maar wel beetje saai zo.
O, ik dacht dat je het serieus meende. Ik heb nl. ook een frikandelvlaai voorbij zien komen op internet.Nathanaël schreef:Haha, het was een grapje. Overigens zijn er genoeg recepten voor vleespastei, vooral uit de Engelse keuken. Maar dat zijn toch vooral de dingen van vroegerMara schreef:Jazeker, maar dan moet je pizzabodem nemen (of bladerdeeg) en dan is het een plaattaart.Nathanaël schreef:
Kan het overigens ook zonder boerenkool of bloemkool? Dus gewoon alleen spekjes en rookworst. Lijkt me ook lekker
Maar wel beetje saai zo.
Die middelste lijkt me wel wat.Chrisje72 schreef:Speciaal voor @Jantje :
https://www.smulweb.nl/recepten/1379961 ... -rookworst
https://brendakookt.nl/2015/05/27/bloem ... met-bacon/
https://www.jumbo.com/recepten/bloemkoo ... st-501484/
Klinkt goed! Leuk om te doen, denk ik.Orchidee schreef:Ik heb vandaag voor het eerst een taart bekleed met marsepein
Eerst een ronde taart gebakken van biscuitdeeg, als vulling heb ik aardbeienvlaaivulling en mascarpone/slagroom gebruikt en hem daarmee ook afgestreken.
Toen de lap uitgerolde marsepein erop en gedecoreerd.
Voor de eerste keer ben ik tevreden en de smaak is ook goed.
Alleen probeer ik een volgende keer, 3 dunne plakken cake te snijden.
Ik vind in 2/door de helft te lastig met vullen.
Ik zou dunnere laagjes fijner vinden denk ik.
Het was een leuke thuis workshop