Van oorsprong is het armeluisvoedsel. Als het geld bijna op was, maakten de moeders dit.Hendrikus schreef:Sowieso gruwen de Italianen van die volgepakte pizza's, ongeacht de topping. Pizza is street food, je eet 'm bij voorkeur dubbelgeklapt, al lopend, en er moet volgens de kenners weinig méér op zitten dan tomatensaus. Een pizza bianca (witte pizza) is zelfs niets meer dan een dun gebakken deeg met olijfolie en zeezout.Mara schreef:In principe kun je alles op zo'n pizzabodem mikken.Hendrikus schreef:Nou ja, als je bedenkt dat Domino's nu adverteert met pizza's in de smaak boerenkool met worst...merel schreef:Vanavond boerenkool met worst. Ik had er vorige week met boodschappen doen eigenlijk geen rekening mee gehouden dat het zo warm zou worden. Gisteren had ik ook al rode kool met stoofperen en zelfgemaakte appelmoes.
Ik las dat de Italianen gruwen van het gegeven dat men in Holland graag ananas op de pizza wil.
In het foldertje van de Lidl zag ik dat ze daar zuurkoolkroketten hebben. Wat grappig, lijkt me best lekker.
Bloem was altijd wel in huis en tomaten groeiden in de tuin desnoods of zijn spotgoedkoop.
Maar ik zie op de menukaart ook weleens pannenkoeken met van alles er door of er op.
Is ook niet zoals het van oorsprong was.