Uitlatingen minister Nawijn

Plaats reactie
matthijs019

Bericht door matthijs019 »

Ik heb op radio 1 gisteren er iets van gehoord..
Ze hebben een nederlandspaspoort maar als ze niet als niet als een nederlander willen gedragen dan moeten die criminelen direct terug naar Marroko...

Marrokanen kwamen toch hier als gastarbeiders.. Dus ze zijn hier gast.. En gasten gaan ook weer een keer terug...
Jelle

Bericht door Jelle »

Gewoon uitwijzen. Hier is het probleem wat de regering zelf heeft goed gekeurd. De regering heeft toegestaan dat en Marokkaan een Nederlands paspoort kan hebben maar ook zijn Marokkaanse nationaliteit kan houden, dus beiden.
Nou je bent dus of Nederlander of Marokkaan en niet alle twee.
Nu hebben de meeste Marokkanen hier een dubbele nationaliteit, wat uit de boze is, dat kunnen wij ook niet. Dus gewoon er uit gooien, wie zich niet gedraagt, want het gaat over kriminele jeugdigen en ouderen, eruit.
limosa

Bericht door limosa »

Op zich is een luchtballon nog niet zo gek, als-tie wil opstijgen tenminste. De gebakkenlucht-ballonnen van deze minister kunnen natuurlijk niet. We willen onze ministers wel graag serieus kunnen blijven nemen.
rekna
Berichten: 295
Lid geworden op: 11 apr 2002, 04:18

Bericht door rekna »

Op zich zo stom nog niet hoor. Laat zo'n minister de knuppel maar eens in het hoenderhok gooien. Al gaat' ie wel een beetje ver nu, hij spaart de kool en de geit in ieder geval niet. En we riepen met z'n allen toch dat er wat moest gebeuren????

Nou, Nawijn doet z'n best.................
Plaats reactie