Pagina 54 van 58

Geplaatst: 19 okt 2004, 14:47
door Lassie
Lassie houdt niet van Vleeseten :S

Geplaatst: 19 okt 2004, 14:49
door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Lassie
Lassie houdt niet van Vleeseten :S

tukkertje welllll


Lassie houd meer van Nasi denk ik :,:,:,

Geplaatst: 19 okt 2004, 15:03
door Lassie
Oorspronkelijk gepost door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Lassie
Lassie houdt niet van Vleeseten :S

tukkertje welllll


Lassie houd meer van Nasi denk ik :,:,:,
:u:u

met satestokjes en satesaus,,,,

mmmmmmmm :du

Geplaatst: 19 okt 2004, 15:41
door Daphne
Oorspronkelijk gepost door Lassie
Oorspronkelijk gepost door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Lassie
Lassie houdt niet van Vleeseten :S

tukkertje welllll


Lassie houd meer van Nasi denk ik :,:,:,
:u:u

met satestokjes en satesaus,,,,

mmmmmmmm :du
[size=-2]pssssssssssst Lassie... dr klopt iets niet...[/size]

Afbeelding

500 g varkenslappen (hamlappen, frikandeau of varkenshaas) in blokjes (2 cm)

100 ml sojasaus

50 ml citroensap

2 el bruine suiker

1 gehakte ui

1 t. knoflook

1 tl gemberpoeder

1 tl korianderpoeder

0.5 tl tabascosaus

Vermeng alle ingredienten behalve het vlees en doe dit eventueel in een blender of keukenmachine. Vermeng de kruiden met het vlees. Doe de schaal met folie en laat tenminste 3 uur marineren.

Steek ongeveer 5 a 6 stukjes vlees aan een stokje. Brand de saté op de barbecue in ongeveer 10-15 minuten gaar. Af en toe keren.

Uhm Zou je je posting niet even corrigeren Lassie?! :!:P

Geplaatst: 19 okt 2004, 15:44
door Jelle
Oorspronkelijk gepost door Daphne
Oorspronkelijk gepost door Lassie
Oorspronkelijk gepost door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Lassie
Lassie houdt niet van Vleeseten :S

tukkertje welllll


Lassie houd meer van Nasi denk ik :,:,:,
:u:u

met satestokjes en satesaus,,,,

mmmmmmmm :du
[size=-2]pssssssssssst Lassie... dr klopt iets niet...[/size]

Afbeelding

500 g varkenslappen (hamlappen, frikandeau of varkenshaas) in blokjes (2 cm)

100 ml sojasaus

50 ml citroensap

2 el bruine suiker

1 gehakte ui

1 t. knoflook

1 tl gemberpoeder

1 tl korianderpoeder

0.5 tl tabascosaus

Vermeng alle ingredienten behalve het vlees en doe dit eventueel in een blender of keukenmachine. Vermeng de kruiden met het vlees. Doe de schaal met folie en laat tenminste 3 uur marineren.

Steek ongeveer 5 a 6 stukjes vlees aan een stokje. Brand de saté op de barbecue in ongeveer 10-15 minuten gaar. Af en toe keren.

Uhm Zou je je posting niet even corrigeren Lassie?! :!:P
Ze zien er een beetje onsmakelijk uit, hier krijg ik nu echt geen trek van, wat een grauwe gevallen:D

Geplaatst: 19 okt 2004, 15:46
door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Jelle
Oorspronkelijk gepost door Daphne
Oorspronkelijk gepost door Lassie
Oorspronkelijk gepost door tukkertje
tukkertje welllll


Lassie houd meer van Nasi denk ik :,:,:,
:u:u

met satestokjes en satesaus,,,,

mmmmmmmm :du
[size=-2]pssssssssssst Lassie... dr klopt iets niet...[/size]

Afbeelding

500 g varkenslappen (hamlappen, frikandeau of varkenshaas) in blokjes (2 cm)

100 ml sojasaus

50 ml citroensap

2 el bruine suiker

1 gehakte ui

1 t. knoflook

1 tl gemberpoeder

1 tl korianderpoeder

0.5 tl tabascosaus

Vermeng alle ingredienten behalve het vlees en doe dit eventueel in een blender of keukenmachine. Vermeng de kruiden met het vlees. Doe de schaal met folie en laat tenminste 3 uur marineren.

Steek ongeveer 5 a 6 stukjes vlees aan een stokje. Brand de saté op de barbecue in ongeveer 10-15 minuten gaar. Af en toe keren.

Uhm Zou je je posting niet even corrigeren Lassie?! :!:P
Ze zien er een beetje onsmakelijk uit, hier krijg ik nu echt geen trek van, wat een grauwe gevallen:D

Als je niet beter wist zou je haast denken dat het iets anders is :,:,:,

Geplaatst: 19 okt 2004, 16:13
door Daphne
Oorspronkelijk gepost door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Jelle
Ze zien er een beetje onsmakelijk uit, hier krijg ik nu echt geen trek van, wat een grauwe gevallen:D

Als je niet beter wist zou je haast denken dat het iets anders is :,:,:,
:,:,:,:,:, jah k vond ze er ook vies uit zien maarja, k heb laatste een gewaardeerd lid van OSW medegedeeld dat ik Vegetarier word... dus... tja dan is allet vlees verboden voedsel nietwaar?! :)

Maar Tuk....

wat voor ranzige gedachten heb jij nou weer?! :pu

Geplaatst: 19 okt 2004, 16:23
door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Daphne
Oorspronkelijk gepost door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Jelle
Ze zien er een beetje onsmakelijk uit, hier krijg ik nu echt geen trek van, wat een grauwe gevallen:D

Als je niet beter wist zou je haast denken dat het iets anders is :,:,:,
:,:,:,:,:, jah k vond ze er ook vies uit zien maarja, k heb laatste een gewaardeerd lid van OSW medegedeeld dat ik Vegetarier word... dus... tja dan is allet vlees verboden voedsel nietwaar?! :)

Maar Tuk....

wat voor ranzige gedachten heb jij nou weer?! :pu
Pardon????, jij vegetarier????? Ben je wel goed bij je hoofd????

Geplaatst: 19 okt 2004, 17:11
door Daphne
Oorspronkelijk gepost door tukkertje]

Pardon????, jij vegetarier????? Ben je wel goed bij je hoofd????
Ik kan in jouw zin 3 vragen vinden... k zal ze stuk voorstuk na eer en geweten [size=-2]nouja.........[/size] proberen te beantwoorden !

Vraag 1
Oorspronkelijk gepost door tukkertje]

Pardon????
Geeft niets
Oorspronkelijk gepost door tukkertje]

jij vegetarier?????
Nog niet... maar heb je mij vlees zien eten op de bbq?
Oorspronkelijk gepost door tukkertje]
Ben je wel goed bij je hoofd????
Je zou 't niet zeggen... maar ja ik ben bij mn volle verstand :):):)

Geplaatst: 19 okt 2004, 19:37
door Andre
He Daphne, je was toch aan het SPEK happen tijdens de OSW BBQ?

Geplaatst: 19 okt 2004, 19:38
door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Andre
He Daphne, je was toch aan het SPEK happen tijdens de OSW BBQ?

SPEKLAPPEN zul je bedoelen

Geplaatst: 19 okt 2004, 19:42
door Kevertje
Geen bbqvlees..

Geplaatst: 19 okt 2004, 20:17
door Daphne
Oorspronkelijk gepost door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Andre
He Daphne, je was toch aan het SPEK happen tijdens de OSW BBQ?

SPEKLAPPEN zul je bedoelen
Neuh die wilde Tuk me telkens ansmeren maar helaas pindakaas Daphne had haar principes :):!:stu

Geplaatst: 19 okt 2004, 22:18
door Lecram
Oorspronkelijk gepost door Kevertje
Geen bbqvlees..
En ik heb wat pogingen gedaan om je wat aan te smeren, dat wil je niet weten.

Geplaatst: 19 okt 2004, 22:21
door Barryvrouw
Waar o waar is de volgende meeting?

Ik hoor allerlei vage kreten, maar....

Wanneer komt er betrouwbare info naar buiten?