Pagina 3 van 4

Geplaatst: 10 jun 2004, 00:13
door england
haha, hij rook de Hollandse Nieuwe zeker...

Geplaatst: 10 jun 2004, 08:53
door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Daphne
Oorspronkelijk gepost door Rens
Haring, mmmmmmmmmm, maar aan het staartje of in stukken gehakt???
:$ RENS??? :$
He is back!!

Geplaatst: 10 jun 2004, 13:51
door limosa
Welkom terug Rens!

Iets off-topic hier, je bent wel Hollands maar geen nieuwe .

Geplaatst: 11 jun 2004, 09:07
door tukkertje
Oorspronkelijk gepost door Rens
Graag of niet, je zult er weer aan moeten wennen Broeder Tuk.

Dat went nooit:,:,:,

Geplaatst: 11 jun 2004, 12:39
door Andre
Oorspronkelijk gepost door Rens
Oorspronkelijk gepost door limosa
Welkom terug Rens!

Iets off-topic hier, je bent wel Hollands maar geen nieuwe .
Nieuw?? Nee dat dacht ik ook niet: ben al vrijwel vanaf het eerste uur van OSW lid, dus.............een ouwe haring!!!
Goed voor de Pekel....., Rens.

Geplaatst: 11 jun 2004, 15:42
door Pim
Zo, net weer ff 2 harinkies gegeten! En uiteraard wat toegevoegd om ze te laten zwemmen. :D Ja, ja ik heb supertoffe manager die ook van vis en 'zwemwater' houdt.

En nu weer aan het werk! ;)

[Aangepast op 11/6/04 door Pim]

Geplaatst: 11 jun 2004, 15:54
door wim
Zeg kan de moderator deze haringdiscussie geen halt toe roepen. Ik word er onpasselijk van. :(

Vaar eens mee op een hektrawler en je bakt voortaan de vis wat langer door. En aangezien haringen niet worden gebakken.....

:D

Geplaatst: 11 jun 2004, 16:31
door Pim
Oorspronkelijk gepost door wim
Zeg kan de moderator deze haringdiscussie geen halt toe roepen. Ik word er onpasselijk van. :(

Vaar eens mee op een hektrawler en je bakt voortaan de vis wat langer door. En aangezien haringen niet worden gebakken.....

:D
Als je ze maar goed laat zwemmen joh, dan is het geen probleem! :D:D:D

Geplaatst: 11 jun 2004, 16:35
door wim
Oorspronkelijk gepost door Pim
Oorspronkelijk gepost door wim
Zeg kan de moderator deze haringdiscussie geen halt toe roepen. Ik word er onpasselijk van. :(

Vaar eens mee op een hektrawler en je bakt voortaan de vis wat langer door. En aangezien haringen niet worden gebakken.....

:D
Als je ze maar goed laat zwemmen joh, dan is het geen probleem! :D:D:D
Alleen in zwemwater met een voldoende hoog alcoholpercentage!

Geplaatst: 11 jun 2004, 16:37
door takkie
Oorspronkelijk gepost door wim
Oorspronkelijk gepost door Pim
Oorspronkelijk gepost door wim
Zeg kan de moderator deze haringdiscussie geen halt toe roepen. Ik word er onpasselijk van. :(

Vaar eens mee op een hektrawler en je bakt voortaan de vis wat langer door. En aangezien haringen niet worden gebakken.....

:D
Als je ze maar goed laat zwemmen joh, dan is het geen probleem! :D:D:D
Alleen in zwemwater met een voldoende hoog alcoholpercentage!
en dat onder werktijd!!! waar gaat dat heen met de jeugd van tegenwoordig :t

Geplaatst: 12 jun 2004, 00:48
door Egbert
Oorspronkelijk gepost door wim
Zeg kan de moderator deze haringdiscussie geen halt toe roepen. Ik word er onpasselijk van. :(

Vaar eens mee op een hektrawler en je bakt voortaan de vis wat langer door. En aangezien haringen niet worden gebakken.....

:D
??? Nog nooit van bakharing gehoord?

Geplaatst: 12 jun 2004, 04:56
door Margriet
Ik dacht dat dat panharing heette