Ik heb ze wel eens zelfgemaakt, kipfiletjes plat slaan met een fles, kun je je lekker je woede op uitvoeren (als je die hebt tenminste

Bij BasvdH ligt van dat geplakte vlees, dat is echt zo raar.
Ik hoef het niet

a) we hadden het over gemalenMara schreef:Gemalen vlees is iets anders dan geplakt vlees![]()
Heb je wel eens gelezen of gezien hoe ze dat doen ?
ow maar ik lust ook wel gemalen vlees hoor en weet ook wel wat er allemaal in zit (net zoals er wormen in truffels zitten).refo schreef:a) we hadden het over gemalenMara schreef:Gemalen vlees is iets anders dan geplakt vlees![]()
Heb je wel eens gelezen of gezien hoe ze dat doen ?
b) als het goed smaakt, maakt dat niet zoveel uit.
c) als je ziet hoe ze een koe uit elkaar halen, lust je misschien ook nix meer
Lourens schreef:Ik heb vanavond voor het eten gezorgd.
Nr. 43, 56 en 120 bij de Chinees
Ontbijt al klaarhenriët schreef:macaroni
en t ontbijt is al weer klaar
en nu heerlijk slapen
Er zijn er vast van die bedrijfjes waar ze aan het expirimenteren zijn, met wat allemaal niet/wel kan.Mara schreef:Lassie had het over een echte schnitzel, zij bedoelde dus geen gehakte kip.
Wellicht omdat daar allerlei spul toegevoegd kan zijn ?
Dat geplakte vlees had ik het over, dat gaat echt met dierlijke lijm.
Zo kunnen goedkope flinters vlees een hele lap vlees rosbief oid worden.