Geplaatst: 08 jun 2004, 14:37
en dan..... met of zonder uitjes?Oorspronkelijk gepost door Breekijzertje
Haring is pas lekker als-ie wat rijper is. M.a.w. de maden moeten hun werk gedaan hebben!
Een 'breekje' van Breekijzertje
en dan..... met of zonder uitjes?Oorspronkelijk gepost door Breekijzertje
Haring is pas lekker als-ie wat rijper is. M.a.w. de maden moeten hun werk gedaan hebben!
Een 'breekje' van Breekijzertje
Ik heb liever een ijssie met dit weer als je het niet erg vind:+ en haring lust ik nietOorspronkelijk gepost door Pim
Nog niemand gehoord over de Hollandse Nieuwe?! Zijn er kenners in de zaal? Ik heb net de hitte getrotseerd en mijn 2 eerste harinkies van de 2004-vangst op.
Ik ben geen kenner, maar ze smaken duidelijk anders dan de 'ouwe' een paar weken geleden. Mag ik het omschrijven als zachter? Of is dat niet de juiste term?
zo erg moet het toch niet zijn? Je hebt je stemming nog op cool staan.Oorspronkelijk gepost door takkieIk heb liever een ijssie met dit weer als je het niet erg vind:+ en haring lust ik nietOorspronkelijk gepost door Pim
Nog niemand gehoord over de Hollandse Nieuwe?! Zijn er kenners in de zaal? Ik heb net de hitte getrotseerd en mijn 2 eerste harinkies van de 2004-vangst op.
Ik ben geen kenner, maar ze smaken duidelijk anders dan de 'ouwe' een paar weken geleden. Mag ik het omschrijven als zachter? Of is dat niet de juiste term?![]()
Mals en zacht: héérlijk!Oorspronkelijk gepost door Pim
Ik ben geen kenner, maar ze smaken duidelijk anders dan de 'ouwe' een paar weken geleden. Mag ik het omschrijven als zachter? Of is dat niet de juiste term?
Het zal me een vertoning wezen zeg: kapot zijn van haring: moeten we je gaan verbinden en oplappen met krammen en andere hechtingen!Oorspronkelijk gepost door marsm104
Ik ben niet zo kapot van haring... doe mij maar een lekker bakje kibbeling :,
en zo is het!Oorspronkelijk gepost door AdryanVerse haring moet je ook zonder uitjes eten. Die uitjes zijn alleen voor de oude haring. Als de smaak wat minder is.Oorspronkelijk gepost door limosa
Bij de weg: ik eet ze het liefst zonder uitjes. Die haring dan hé, die worst wil ik geeneens over nadenken . . .
Nou, laat die uitjes maar zitten. De rest wil ik wel eens proberen . . . ;-)Oorspronkelijk gepost door Adorote
Nou een heerlijke groene haring met een oude genever en wat stokbrood,maar ook VEEL UITJES ,zou zeggen waarom is er eigenlijk geen OSW nieuwe haring bijeenkomst.
HEERLIJK HARING.
:$ RENS??? :$Oorspronkelijk gepost door Rens
Haring, mmmmmmmmmm, maar aan het staartje of in stukken gehakt???