Re: RE: Re: Waar braadt u het vlees in?
Geplaatst: 10 mei 2021, 19:26
Is dat zo?Ambtenaar schreef:Daar zit geen palmolie in.Orchidee schreef:Ik gebruik becel
Is dat zo?Ambtenaar schreef:Daar zit geen palmolie in.Orchidee schreef:Ik gebruik becel
Vloeibaar zeker?Bertiel schreef: Op de ingrediënten lijst van Bertolli wordt anders geen woord over palmolie gerept
1) hoeveel palmolie zit in croma? Krijg het niet gevonden.Ambtenaar schreef:Omdat palmolie een belangrijk ingrediënt is van Croma. Voor de productie van palmolie wordt tropisch regenwoud gekapt. Hetzelfde geldt overigens voor Bertolli.Framboos schreef:
Toe maar... waar baseer je dat op?
De hoeveelheid is mij niet bekend. Natuurlijk zijn veel mensen onwetend. Maar gezien de stelligheid van Van Ewijk in zijn openingspost, leek het mij niet ongepast om ook heel stellig daarop te reageren.Framboos schreef:
1) hoeveel palmolie zit in croma? Krijg het niet gevonden.
2) is daarmee de conclusie gerechtvaardigd dat croma-gebruikers niets om een leefbare aarde geven? Of kan bijvoorbeeld onwetendheid ook een rol spelen.
Gewoon proberen en de smaak beoordelen.Van Ewijk schreef:Hier in onze huize immer en altijd het merk met de C.
Mijn vrouw wil mijn echtelijk geduld op de proef gaan stellen met olijfolie, roomboter en zonnebloemolie omdat ze via internet recepten uitwisseld met andere dames.
Ik heb al reeds opgemerkt dat iets anders als het merk met de C hier in huis voorlopig net zo welkom is als de Jehova-bijbel.
Maar wellicht dat u mij met uw ervaringen op andere gedachten kunt brengen?
Ik vind het wel wat nader onderzoek waard.Ambtenaar schreef:De hoeveelheid is mij niet bekend. Natuurlijk zijn veel mensen onwetend. Maar gezien de stelligheid van Van Ewijk in zijn openingspost, leek het mij niet ongepast om ook heel stellig daarop te reageren.Framboos schreef:
1) hoeveel palmolie zit in croma? Krijg het niet gevonden.
2) is daarmee de conclusie gerechtvaardigd dat croma-gebruikers niets om een leefbare aarde geven? Of kan bijvoorbeeld onwetendheid ook een rol spelen.
Wat maakt het zo belangrijk dat het product waar vlees in gebraden wordt van jou zelfs tot zulke stelligheden mag leiden?Van Ewijk schreef:Hier in onze huize immer en altijd het merk met de C.
Mijn vrouw wil mijn echtelijk geduld op de proef gaan stellen met olijfolie, roomboter en zonnebloemolie omdat ze via internet recepten uitwisseld met andere dames.
Ik heb al reeds opgemerkt dat iets anders als het merk met de C hier in huis voorlopig net zo welkom is als de Jehova-bijbel.
Maar wellicht dat u mij met uw ervaringen op andere gedachten kunt brengen?
Smaakgewenning.Bonny schreef:Wat maakt het zo belangrijk dat het product waar vlees in gebraden wordt van jou zelfs tot zulke stelligheden mag leiden?Van Ewijk schreef:Hier in onze huize immer en altijd het merk met de C.
Mijn vrouw wil mijn echtelijk geduld op de proef gaan stellen met olijfolie, roomboter en zonnebloemolie omdat ze via internet recepten uitwisseld met andere dames.
Ik heb al reeds opgemerkt dat iets anders als het merk met de C hier in huis voorlopig net zo welkom is als de Jehova-bijbel.
Maar wellicht dat u mij met uw ervaringen op andere gedachten kunt brengen?