Vervelend Orchidee, zeker als je al niet zo'n trek hebt.Orchidee schreef:Ik zelf gebruik zelden pakjes en zakjes, vind en vond het niet lekker, gezond en gevarieerd, maar mijn dochters en man zijn er dol op en worden er door geinspireerd qua ingredienten enz.![]()
Ik moet het uit handen geven en dat duurt nog wel even, dus nu geld het voor mij: "eten wat de pot schaft" of je het nu lekker vind of niet![]()
Wist niet dat ik eten zo'n issue vond/vind
Veel mensen zijn gecharmeerd van de wereldgerechten e.d.
Ik niet. Vaak zitten er ook nog ingrediënten in die ik niet mag hebben of waar ik niet tegen kan en ze zijn bovendien veel te zout, en er wordt ook nog suiker aan toegevoegd.
Maar al doende leert men en je dochters vast ook.

En een gewone Hollandse prak, lukt dat wel?
Gekookt aardappeltje, gekookte groente en een karbonaadje of schnitzeltje, daar kan weinig mee mis gaan toch?
@Lien: ik gebruikte eerst ook bladerdeegplakjes, totdat ik de hartigetaart plakjes (zelfde merk, liggen naast elkaar in de diepvries) ontdekte en dat is echt veel lekkerder.
Je kunt ze ook op een bakplaat tot één grote plak maken en dan kun je een heerlijke pizza maken.
@Sirdanilot: Je moet die kaas, eieren en ham zien als het vlees.
Ik gebruik zelf voor deze maat vorm maar 3 eieren en vul het aan met melk.