Waar braadt u het vlees in?
Waar braadt u het vlees in?
Hier in onze huize immer en altijd het merk met de C.
Mijn vrouw wil mijn echtelijk geduld op de proef gaan stellen met olijfolie, roomboter en zonnebloemolie omdat ze via internet recepten uitwisseld met andere dames.
Ik heb al reeds opgemerkt dat iets anders als het merk met de C hier in huis voorlopig net zo welkom is als de Jehova-bijbel.
Maar wellicht dat u mij met uw ervaringen op andere gedachten kunt brengen?
Mijn vrouw wil mijn echtelijk geduld op de proef gaan stellen met olijfolie, roomboter en zonnebloemolie omdat ze via internet recepten uitwisseld met andere dames.
Ik heb al reeds opgemerkt dat iets anders als het merk met de C hier in huis voorlopig net zo welkom is als de Jehova-bijbel.
Maar wellicht dat u mij met uw ervaringen op andere gedachten kunt brengen?
''Niemand is armer dan hij die in tijden van nood zijn geloof verliest.''
-
- Berichten: 2659
- Lid geworden op: 11 mar 2021, 10:34
- Locatie: henkjrefoforum@gmail.com
Re: Waar braad u het vlees in?
Regelmatig de barbecue, dat is ook fantastisch. Dan blijven de structuur van het vlees en de sappen in het vlees beter behouden door de slow cooking methode. Verder heeft mijn ma geen vast merk ofzo, vaak van die spuitboter maar ik heb liever roomboter.
Re: Waar braad u het vlees in?
Bij ons wordt ook altijd het vlees gebraden in iets dat met een C begint. Maar ik ben bang toch een ander product.
https://www.aldi.nl/inspiratie/aldi-voo ... ticle.html
Ik denk dat dit jullie C is:
https://www.plus.nl/product/croma-bakke ... ram-453561
Eigenlijk een identiek product, alleen kost de één 55 cent en de andere € 1,55 per pakje.
Daarnaast is die van 55 cent ook duurzamer want de Aldi verkoopt dit buiten de koeling.
Het product hoeft ook helemaal niet in de koeling, maar vanuit "marketing-oogpunt" kan je er dan meer voor vragen door het uit de koeling te verkopen.
https://www.aldi.nl/inspiratie/aldi-voo ... ticle.html
Ik denk dat dit jullie C is:
https://www.plus.nl/product/croma-bakke ... ram-453561
Eigenlijk een identiek product, alleen kost de één 55 cent en de andere € 1,55 per pakje.
Daarnaast is die van 55 cent ook duurzamer want de Aldi verkoopt dit buiten de koeling.
Het product hoeft ook helemaal niet in de koeling, maar vanuit "marketing-oogpunt" kan je er dan meer voor vragen door het uit de koeling te verkopen.
- Dodo
- Berichten: 5650
- Lid geworden op: 15 jun 2013, 15:40
- Locatie: dodo.refoforum@gmail.com
Re: Waar braad u het vlees in?
Ik zou wel eens geklaarde boter willen proberen. Maar het schijnt een klus te zijn om dat te maken. Tot die tijd is het C.
Re: Waar braadt u het vlees in?
Als je niets om een leefbare aarde geeft, gebruik je Croma.Van Ewijk schreef:Hier in onze huize immer en altijd het merk met de C.
Mijn vrouw wil mijn echtelijk geduld op de proef gaan stellen met olijfolie, roomboter en zonnebloemolie omdat ze via internet recepten uitwisseld met andere dames.
Ik heb al reeds opgemerkt dat iets anders als het merk met de C hier in huis voorlopig net zo welkom is als de Jehova-bijbel.
Maar wellicht dat u mij met uw ervaringen op andere gedachten kunt brengen?
-
- Berichten: 4738
- Lid geworden op: 14 sep 2018, 08:49
- Locatie: bertiel1306@gmail.com
Re: Waar braadt u het vlees in?
Bertolli vloeibaar met olijfolie
Wien heb ik nevens U in den hemel? Nevens U lust mij ook niets op de aarde!
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Re: Waar braadt u het vlees in?
Toe maar... waar baseer je dat op?Ambtenaar schreef:Als je niets om een leefbare aarde geeft, gebruik je Croma.Van Ewijk schreef:Hier in onze huize immer en altijd het merk met de C.
Mijn vrouw wil mijn echtelijk geduld op de proef gaan stellen met olijfolie, roomboter en zonnebloemolie omdat ze via internet recepten uitwisseld met andere dames.
Ik heb al reeds opgemerkt dat iets anders als het merk met de C hier in huis voorlopig net zo welkom is als de Jehova-bijbel.
Maar wellicht dat u mij met uw ervaringen op andere gedachten kunt brengen?
Re: Waar braadt u het vlees in?
Omdat palmolie een belangrijk ingrediënt is van Croma. Voor de productie van palmolie wordt tropisch regenwoud gekapt. Hetzelfde geldt overigens voor Bertolli.Framboos schreef:
Toe maar... waar baseer je dat op?
- Dodo
- Berichten: 5650
- Lid geworden op: 15 jun 2013, 15:40
- Locatie: dodo.refoforum@gmail.com
Re: Waar braadt u het vlees in?
Ik wist het niet. Wij eten tegenwoordig wel pindakaas zonder palmolie.
Re: Waar braadt u het vlees in?
Ik gebruik becel
Stil mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds, Hij is erbij, in je beproevingen en zorgen!
Re: Waar braadt u het vlees in?
Ik wist dat tot enkele jaren geleden ook niet. Zeker als christen moeten we hier bewust mee omgaan, vind ik. Wij gebruiken daarom zoveel mogelijk palmolie vrije producten.Dodo schreef:Ik wist het niet. Wij eten tegenwoordig wel pindakaas zonder palmolie.
-
- Berichten: 4738
- Lid geworden op: 14 sep 2018, 08:49
- Locatie: bertiel1306@gmail.com
Re: Waar braadt u het vlees in?
Op de ingrediënten lijst van Bertolli wordt anders geen woord over palmolie gereptAmbtenaar schreef:Omdat palmolie een belangrijk ingrediënt is van Croma. Voor de productie van palmolie wordt tropisch regenwoud gekapt. Hetzelfde geldt overigens voor Bertolli.Framboos schreef:
Toe maar... waar baseer je dat op?
Wien heb ik nevens U in den hemel? Nevens U lust mij ook niets op de aarde!
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Re: Waar braadt u het vlees in?
Daar zit geen palmolie in.Orchidee schreef:Ik gebruik becel