Ik had een goede kwaliteit verse linzen gekocht, bij een speciaalzaak.sirdanilot schreef:Belangrijk bij linzen is:Mara schreef:Waar smaken ze naar?
Ik heb laatst een gerecht met linzen gemaakt, maar nee, het kon ons allen niet bekoren.
Je hebt heel veel kruiden en specerijen nodig en dan nog is de smaak niet lekker.
Jammer, want ze zijn gezond.
Binnenkort die kikkertjes maar eens proberen dan.
Ik zag dat jongere een leuk receptje had geplaatst.![]()
Bij AH lagen trouwens inmiddels asperges die aanmerkelijk goedkoper waren.
Zagen er best goed uit.
- Het gebruik van een goede bouillon, een bouillonblokje doet al wonderen
- Het gebruik van gedroogde linzen, nooit uit blik
- Het gebruik van ui en knoflook (geeft smaak)
- En inderdaad het gebruik van kruiden en specerijen
Inderdaad wat zout en een groentenbouillonblokje in het water gedaan.
Knoflook houden wij allemaal niet van, ik had kerrie en peper toegevoegd.
Gebakken uitje erdoor, maar het wilde gewoon niet.
Ik heb het recept niet meer bij de hand, maar ik had veel meer smaken toegevoegd uiteindelijk dan
er op vermeld stond en meestal is het andersom.