Op ontijdig afmelden staan zware straffen.Mara schreef:Wie heeft ervaring met het invriezen van lasagne?
Ik was net tomatensaus aan het maken voor de lasagne van vanavond, meldt 1 kind zich af.
Zijn portie kan dan naar opa, maar dat lukt me niet om het te brengen, vandaag en morgen.
Kan ik het probleemloos in de vriezer doen en hoe ontdooi je het dan weer zonder dat het een smakeloze drab wordt?
Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Ik vind ingevroren ontdooide lasagne niet erg smakelijk. Pastasaus vind ik wel goed te doen. Koelkast lijkt me een betere optie als het maar voor een paar dagen is.Mara schreef:Wie heeft ervaring met het invriezen van lasagne?
Ik was net tomatensaus aan het maken voor de lasagne van vanavond, meldt 1 kind zich af.
Zijn portie kan dan naar opa, maar dat lukt me niet om het te brengen, vandaag en morgen.
Kan ik het probleemloos in de vriezer doen en hoe ontdooi je het dan weer zonder dat het een smakeloze drab wordt?
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Volgens deze site is het goed te doen:Zita schreef:Ik vind ingevroren ontdooide lasagne niet erg smakelijk. Pastasaus vind ik wel goed te doen. Koelkast lijkt me een betere optie als het maar voor een paar dagen is.Mara schreef:Wie heeft ervaring met het invriezen van lasagne?
Ik was net tomatensaus aan het maken voor de lasagne van vanavond, meldt 1 kind zich af.
Zijn portie kan dan naar opa, maar dat lukt me niet om het te brengen, vandaag en morgen.
Kan ik het probleemloos in de vriezer doen en hoe ontdooi je het dan weer zonder dat het een smakeloze drab wordt?
https://www.lekkerinhetleven.nl/thuis/r ... m-en-pesto
Zij zet het direkt uit de diepvries in de oven, volgens een andere site moet je het schaaltje in de koelkast langzaam ontdooien en dan pas in de oven.
Ik laat het wel aan vaders over, hij heeft jarenlang ervaring met invriezen, opwarmen, ontdooien.
Als ik hoor wat mensen allemaal niet invriezen en maandenlang erin laten staan.
Ook kliekjes 5 dagen bewaren, zoals emigrant zei, durf ik echt niet.
Ik heb ooit een voedselvergiftiging opgelopen in de vakantie, dat wil je niet nog eens.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Lasagne kun je gemakkelijk 5 dagen in de koelkast goed houden. Waarom zo wetenschappelijk doen over het bewaren van 1 portie eten? Doe het gewoon de volgende dag als een voorgerechtje.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
BBQ met familie Auto :-)
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Wat op de menukaart staat.
Re: RE: Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Ligt eraan wat er allemaal op de menukaart stáát, anders vind ik het een beetje teveel van het goedeAmbtenaar schreef:Wat op de menukaart staat.
Stil mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds, Hij is erbij, in je beproevingen en zorgen!
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Veldertjes met uitgebakken dobbelsteentjes spek, blokjes appel en gebakken rode ui.
Groene salade met verse tuinkruiden.
Groene salade met verse tuinkruiden.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Vanaf woensdag een speciaal menu:
Ontbijt:
1 sneetje witbrood met ham of kaas.
Helder drinken (thee of bouillon)
Lunch:
Idem
Avondeten:
1 bechuitje (naturel)
Thee of bouillon
Donderdagmorgen:
Ontbijt:
niks
Ontbijt:
1 sneetje witbrood met ham of kaas.
Helder drinken (thee of bouillon)
Lunch:
Idem
Avondeten:
1 bechuitje (naturel)
Thee of bouillon
Donderdagmorgen:
Ontbijt:
niks
© -DIA- Laatst actief: 00 xxx 24??
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Ik had het een dag te vroeg gepost.-DIA- schreef:Vanaf woensdag een speciaal menu:
Ontbijt:
1 sneetje witbrood met ham of kaas.
Helder drinken (thee of bouillon)
Lunch:
Idem
Avondeten:
1 bechuitje (naturel)
Thee of bouillon
Donderdagmorgen:
Ontbijt:
niks
Vergissen is menselijk... maar niet wenselijk.
Vanaf morgen moet ik vasten, i.v.m. een inwendig onderzoek.
Wel moet ik heel erg veel drinken.
© -DIA- Laatst actief: 00 xxx 24??
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Sterkte Dia!-DIA- schreef:Ik had het een dag te vroeg gepost.-DIA- schreef:Vanaf woensdag een speciaal menu:
Ontbijt:
1 sneetje witbrood met ham of kaas.
Helder drinken (thee of bouillon)
Lunch:
Idem
Avondeten:
1 bechuitje (naturel)
Thee of bouillon
Donderdagmorgen:
Ontbijt:
niks
Vergissen is menselijk... maar niet wenselijk.
Vanaf morgen moet ik vasten, i.v.m. een inwendig onderzoek.
Wel moet ik heel erg veel drinken.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Zie je er erg tegenop?
Veel sterkte toegebeden DIA!
Veel sterkte toegebeden DIA!
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Dank! Eigenlijk wel, en meteen ook voor vooral de uitslag. Dat kan eigenlijk uitvallen naar twee kanten.Mara schreef:Zie je er erg tegenop?
Veel sterkte toegebeden DIA!
Je begrijpt het wel, dacht ik.
© -DIA- Laatst actief: 00 xxx 24??
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Op zondag de kip uit de verpakking halen en dan tot de ontdekking komen dat ie bedorven is. Wat een stank komt eraf.
U.h.d was 17 augustus!
Gelukkig moest de kliko vanmorgen aan de weg gezet worden.
Vandaag weet ik nog ff niet, maar geen kip i.i.g.
U.h.d was 17 augustus!
Gelukkig moest de kliko vanmorgen aan de weg gezet worden.
Vandaag weet ik nog ff niet, maar geen kip i.i.g.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon