Hoe maak je de wraps? Dat ben ik ook altijd nog van plan om eens zelf te doen; is het veel werk?Lassie schreef:Vanavond staan er zelfgemaakte wraps op het menu.
uiteraard met vulling (gehakt, tomaten, kool etc).
(wij eten er ongeveer 30 per keer)
Hoe maak je de wraps? Dat ben ik ook altijd nog van plan om eens zelf te doen; is het veel werk?Lassie schreef:Vanavond staan er zelfgemaakte wraps op het menu.
uiteraard met vulling (gehakt, tomaten, kool etc).
Het zou me niets verbazen als je ook een beetje snuiftabak door de saus hebt gedaan.Dipper schreef:Gisteren genoeg Lasagna gemaakt voor 2 dagen. Op de saus laat ik altijd gewoon de fantasie gaan. Kom er vanalles in tegen.
Nou dat net nog niet maar ik laat me wel door de snuif inspireren!Pimpelmees schreef:Het zou me niets verbazen als je ook een beetje snuiftabak door de saus hebt gedaan.Dipper schreef:Gisteren genoeg Lasagna gemaakt voor 2 dagen. Op de saus laat ik altijd gewoon de fantasie gaan. Kom er vanalles in tegen.
Bij mij ging het net even iets anders die middag. Dus we hebben snel de wraps uit de supermarkt gebruikt.helma schreef:Hoe maak je de wraps? Dat ben ik ook altijd nog van plan om eens zelf te doen; is het veel werk?Lassie schreef:Vanavond staan er zelfgemaakte wraps op het menu.
uiteraard met vulling (gehakt, tomaten, kool etc).
(wij eten er ongeveer 30 per keer)
Lassie, pagina bestaat niet (meer).Lassie schreef:Bij mij ging het net even iets anders die middag. Dus we hebben snel de wraps uit de supermarkt gebruikt.helma schreef:Hoe maak je de wraps? Dat ben ik ook altijd nog van plan om eens zelf te doen; is het veel werk?Lassie schreef:Vanavond staan er zelfgemaakte wraps op het menu.
uiteraard met vulling (gehakt, tomaten, kool etc).
(wij eten er ongeveer 30 per keer)
Het is niet moeilijk, je kan ze in vriezen.
Hierbij het recept wat ik gebruik:
http://www.smakelijck.nl/blog/wraps-/ht ... og/wraps-/
Ha ha hier ook, was jij ook bij AH? Het is trouwens de enige groente die ik voorgesneden koop.Orchidee schreef:Hier word het vanavond ook boerenkoolstamppot
Wij hadden pas paars met groene boerenkool (van Willem en Drees) zaten in zakken van 400 gram. Deze zijn deels gesneden. Heb ze toen in de vriezer gegooid, de dag dat we ze gingen eten uit de vriezer gehaald toen ze half bevroren waren gesneden (lekker grof). Heerlijk.Mara schreef:Ha ha hier ook, was jij ook bij AH? Het is trouwens de enige groente die ik voorgesneden koop.Orchidee schreef:Hier word het vanavond ook boerenkoolstamppot
Ik moet zo'n enorme struik meesjouwen en het is lastig snijden.